Edelherten en Bloemen

Aan een oude winterdijk in het landelijke Waspik ligt
Bloemenboerderij de Langendam een beetje, tussen het groen verscholen.
Om 10.00 uur wordt u hier ontvangen in de sfeervolle boerenschuur. Onder het genot van koffie of thee met een plak cake, krijgt u alleste horen en te zien over de pluktuin, het kweken van zomerbloemen en het drogen ervan tot een bos droogbloemen. We werken met een presentatie op groot scherm. Ook is er een demonstratie in het maken van een gezellige bloemendecoratie, bijv. een boeket.
Bij mooi weer gaan we in de maanden mei t/m september i.p.v. de demonstratie, buiten wandelen in de pluktuin, die midden in de natuur ligt. Hier kun je de lekkere geur opsnuiven van de bloemen en genieten van de vele kleuren. Je kunt hier zelfs je eigen veldboeket plukken (niet bij de prijs van het arrangement inbegrepen).

Om ongeveer 12.00 uur wordt er op de bloemenboerderij een koffietafel geserveerd, waar U ruim voldoende kunt eten ( een grote keuze in brood, broodjes en beleg ) aangevuld met koffie, thee, melk of jus d’orange naar keuze. Met ook altijd nog wat extra.

Na afloop van de lunch vertrekt u richting Tilburg, waar u een bezoek brengt aan
Edelhertenboerderij “de Zonhoeve”

Hier wordt u ontvangen met koffie/thee.
Daarna wordt tijdens een dia-reportage deskundige uitleg gegeven over hoe de edelherten op het bedrijf gehouden worden en over de edelherten in het algemeen.

Hierna krijgt u een tweede kop koffie/thee met koek.
Na dit alles gaan we naar de weilanden met daarin de edelherten.
Er is ook gelegenheid om rond te kijken in het winkeltje, souvenirs en vlees te kopen en hertenvlees te proeven.
Om ongeveer 16.00 uur sluiten we deze gezellige dag af.

Let op: Groepen die het leuk vinden om op de bloemenboerderij een bloemstukje te maken, kunnen dit tegen een meerprijs ook boeken. Je bent dan een uur langer op de bloemenboerderij, en de kosten van deze workshop zijn vanaf 12,50 p.p. Dus vanaf de lunch is dan alles een uur later.

Dit voordelige arrangement kost inclusief lunch slechts € 28,50p.p.
(bij een minimum aantal van 20 pers.)

U kunt reserveren bij:
- Bloemenboerderij De Langendam 0416 312568 - http://www.delangendam.com/
- Edelhertenboerderij “de Zonhoeve” 0161-222786